Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Neix flog.cat, la xarxa social 100% en català

Apareix flog.cat, una xarxa 100% en català feta des del país valencià per joves de 20 anys.
Amb més d'un miler d'usuaris, flog.cat compta ara amb una xarxa social 2.0 destinada a totes les edats en què tothom pot conèixer gent, compartir fotografies, aficions i opinions als punts de trobada, ja que el portal compta, a més, amb fòrums i un servei propi per crear blogs en català.

 

08/03/2010 21:33 Comunicació
A flog.cat hi ha també seccions per promocionar i defensar l'ús de la llengua catalana, com la més recent campanya online Youtube en català, que en dos setmanes ha recollit més de 700 signatures. Els administradors estan en contacte amb Google per trametre setmanalment les peticions i poder aconseguir que el popular portal de vídeos estiga en català.

En març de 2008 començà flog.cat sent una comunitat que agrupava les persones catalanoparlants del popular web de compartició de fotos Fotolog.com. Després d'una campanya, van aconseguir que Fotolog incloguera el català.

Flog.cat ha fet, i continuarà fent, un gran esforç, sense ajuts, subvencions ni interessos de cap tipus, per construir aquest punt de trobada social i de defensa de la llengua i cultura pròpies a través de Internet.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid