Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Comunicació
Treballadors de TV3 mostren el seu "dol" per la reforma de la Llei de la CCMA

Consideren que la nova normativa “posa en qüestió” el model de servei públic de qualitat i la seva independència

23/02/2012 Comunicació

Uns 200 treballadors de TV3 van mostrar ahir el seu ‘dol’ per la reforma de la Llei de la CCMA. Coincidint amb el Dimecres de Cendra van tapar de negre i cobrir amb una senyera amb crespó negre el monument commemoratiu d'inauguració dels estudis de TV3 de Sant Joan Despí, segons informa el Sindicat de Periodistes de Catalunya.

Durant l'acte es van repartir llaços negres de dol i es va llegir el manifest aprovat per l'assemblea de TV3 en el qual es reclama un model mitjans públics de qualitat i servei públic i respecte als drets laborals.

En el manifest s’assegura que la nova normativa “posa en qüestió” el model de servei públic de qualitat i la seva independència i “suposarà un retorn al model governamental de radiotelevisió pública, que deixa en mans de la majoria de govern totes les decisions”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid