Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Desnonaments
La CUP dóna suport a la manifestació de la PAHCS

La formació d'esquerres se suma a les denúncies contra els desnonaments i comparteix les crítiques al sistema capitalista

03/02/2012 Drets i Llibertats
La CUP ha fet una crida a sumar-se a la manifestació que ha convocat la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca i la Crisi de Sabadell (PAHCS) avui a les set de la tarda a la plaça Creu Alta.

Pels independentistes la situació actual és “intolerable” i cal posar-hi fi “de forma immediata”. Així ho ha declarat el portaveu Pau Comelles que ha volgut recordar que ja hi han dates de propers desnonaments a la ciutat i cal aturar-los “sí o sí”.

Ara bé, per la CUP no n'hi ha prou amb evitar que les famílies no perdin la llar sinó que “s'ha de posar fi a l'especulació immobiliària i activar mecanismes perquè l'habitatge sigui un dret garantit per a tothom”.

D'altra banda, Comelles no ha volgut passar per alt els diferents episodis que s'han viscut darrerament entre membres de la PAHCS i Mossos d'Esquadra. Considera que la imatge que han ofert els Mossos “deixa molt que desitjar i calen assumir responsabilitats”. A més, defensa que “el veritable motiu de les imputacions delictives a dos activistes són la voluntat de silenciar la seva lluita, del tot legítima i necessària”.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid