Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sabadell
La CUP se solidaritza amb les persones agredides durant la cavalcada de la PAHCS i critica l'agressió dels mossos

La CUP de Sabadell se solidaritza amb les persones agredides així com insistir en la necessitat de continuar organitzant-se al carrer per donar resposta a les retallades i a les injustícies socials.

07/01/2012 Drets i Llibertats
La formació independentista també insta a l'Ajuntament a situar-se al costat dels que estan sent les veritables víctimes de la crisi, és a dir les classes populars, i no al costat d'aquells que l'han provocat. A més, demana al  consistori a fer els possibles perquè aquestes situacions no es tornin a repetir personat-se com a acusació particular contra el Mossos d'Esquadra per aquestes agressions.

La CUP lamenta la violència que els Mossos d'Esquadra exerceixen contra les persones i col·lectius que es manifesten contra les injustícies i desigualtats que provoca el sistema polític i econòmic imperant, el capitalisme. Aquest cop, remarca el comunicat,  ha estat en el marc de la cavalcada de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca i la Crisi de Sabadell (PAHCS) on denunciaven l'estafa a la que han estat sotmeses milers de persones per part de les institucions i les entitats bancàries amb el frau hipotecari.

Com va informar Llibertat.cat, agents de paisà i uniformats van agredir  dijous passat, a diversos manifestants, entre els quals un menor d'edat i la fotògrafa de Vilaweb Sabadell, quan aquests es trobaven fent una acció pacifica davant l'oficina de La Caixa de Pensions del carrer Pedregar. Tal i com va informar VilaWeb Sabadell i les imatges d'un vídeo que va recollir l'agressió d'un menor per agents de paisà durant la marxa de la PAHCS. El menor que havia intentat aixecar del terra un retingut pels policies de paisà, que l'havien atacat, raó per la qual va requerir assistència hospitalària.
 
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid