Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Membres de la PAHCS són imputats pels fets de la cavalcada reivindicativa

El col·lectiu va presentar una denúncia per l'actuació del Mossos d'Esquadra i  ha convocat una  manifestació pel divendres 3 de febrer, a les 19h a la Plaça Creu Alta.

19/01/2012 Drets i Llibertats
Policies secretes ataquen violentament una protesta a Sabadell Policies secretes ataquen violentament una protesta a Sabadell | Autor: Arxiu
Diversos membres del col·lectiu dAfectades per la Hipoteca i la Crisi de Sabadell han estat imputats pels fets del passat 5 de gener, quan l’acció que van realitzar va ser interferida violentament per Mossos de paisà. Ahir dos membres del col·lectiu van ser citats a declarar a la Comissaria dels Mossos d'Esquadra on van decidir no declarar sinó en presència del jutge. Se'ls acusa de desobediència i resistència activa. Una trentena de persones, properes al col·lectiu, que van ser convocades en qüestió d'hores, van concentrar-se a la carretera de Prats en suport i defensa 'de no haver comès cap delicte', segons informa avui Vilaweb Sabadell.

El col·lectiu es reafirma en la innocència dels seus membres i explica 'aquesta persecussió repressiva' per la solidaritat i la repercussió mediàtica 'que ha posat en evidència una actuació policial desmesurada i violenta'. També asseguren la importància de 'seguir treballant per assenyalar els culpables i còmplices de la violació sistemàtica del dret a l’habitatge'. Justament ara, moltes de les persones afectades tenen ja, data de desnonament i 'hi ha molta feina a fer'. La PAHC convoca una manifestació a la ciutat el divendres 3 de febrer, a les 19h a la Plaça Creu Alta.

D'altra banda, el responsable dels Mossos d’Esquadra ha anunciat a la Comissió de la Convivència que s’havia obert una investigació interna per determinar possibles responsabilitats per la seva actuació policial.

SIPS (Vilaweb Sabadell) estudia denunciar l'agent policial

Els Serveis Informatius i Populars de Sabadell (Vilaweb sabadell) està tenint en compte l'opció de denunciar l'agent fotografiada per així poder accelerar les investigacions internes en el sí del cos policial i exigir resonsabilitats per una actitud repressiva, violenta, poc professional i irrespectuosa amb els mitjans de comunicació.Una periodista va ser agredida, a la vegada que insultada pel gest barroer de l'agent dels Mossos d'Esquadra que explicita una forma de treballar poc democràtica i zero respectuosa amb els ciutadans i treballadors.




Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid