Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
"O ens rendim, o trenquem i tirem pel dret"

Els empresaris Maria Casademunt i Andreu Bartolomé han dit prou de pagar impostos a Espanya

13/02/2012 Política
L'empresa Cerveses Ausesken d'Olost de Montse i Xavier Redon també ha dit prou i ho han manifestat públicament, així com els plenaris dels ajuntaments d'Arenys de Munt i Berga. L'Andreu Bartolomé ens comenta en aquesta entevista que diverses empreses els han manifestat que estan decidides a fer el pas però de moment els hi demanen discreció en fer-ho públic.

El proper mes d'abril, Maria Casademunt i Andreu Bartolomé, propietaris del restaurant "Els Cingles de Siurana", a la comarca del Priorat, dipositaran els diners dels impostos a l'Agència Tributària Catalana perquè sigui la Generalitat qui els administri. La seva iniciativa està prenent cos i obrint una escletxa al si de la societat catalana. Tot just han començat les presentacions de la proposta arreu del territori amb una molt bona acollida. El web "DiemProu!" canalitza la campanya.

En aquesta entrevista, Andreu Bartolomé defensa amb contundència la decisió que han pres ell i la seva dona, Maria Casademunt. També fa una crida als empresaris i autònoms catalans a fer el mateix. L’objectiu: fer palès i denunciar “l’espoli fiscal a què Espanya sotmet Catalunya”, xifrat en “20.000 milions d’euros anuals i que, en els darrers 20 anys, ha significat més de 400.000 milions d’euros”.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid