Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Gent de Gramenet presenta la seva candidatura electoral de cara a les municipals de 2011

7ass3 Teresa Blanco, Aitor Blanc, Nines Casado, Alba Calvo i Gabriel Andrés són les 5 persones que encapçalaran la llista de Gent de Gramenet (GdG) a les eleccions d3 22 de maig (veure lista electoral)

Unes seixanta-tres persones van participar dissabte passat al matí a la 7a assemblea de GDG al local de l'Associació Cultural Popular Aramateix.  Amb una actitud molt il·lusionadora i participativa,  fent palesa la diversitat que defineix Gent de Gramenet com “Un moviment ciutadà divers per una Santa Coloma millor”.

01/02/2011 13:41 Política
S'hi van presentar els esborranys del reglament intern i del codi ètic, així com el programa participatiu i la candidatura per a les eleccions municipals de 2011. Tots els documents van ser aprovats, alguns amb diverses modificacions i afegits que l'enriquien. I és així, amb el debat, que es va arribar al consens i tot va ser aprovat per unanimitat.
 
També van comptar amb la presència de l'Agustín, membre de l'Alternativa Ciutadana per Rubí -que al 2007 van obtenir 2 regidors- en representació de les Candidatures Alternatives del Vallès.

No hi van faltar l'humor i el bon ambient; i també la il·lusió col·lectiva de somiar que les coses es poden canviar, i que des del treball de les nostres entitats i dels moviments socials és possible fer-ho.
 
L'assemblearisme i la democràcia participativa que defensa i defineix a Gent de Gramenet és possible, com també ho és esdevenir la força que aconsegueixi la tant desitjada regeneració democràtica a la nostra ciutat. 
 
Per saber-ne més
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid