Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP dóna suport a Gent de Gramenet

La CUP que concorrerà amb 75 candidatures a les properes eleccions municipals, dóna suport a Gent de Gramenet per a les eleccions a Santa Coloma.
 
Gent de Gramenet (GG) i la CUP han col·laborat i han mantingut contactes des de fa diversos anys. La signatura del Manifest del Barcelonès Nord amb la CUP de Badalona i Els Verd - Grup Verd Europeu en va ser el punt de partida. Els contactes al llarg d'aquests anys s'han mantingut i i GG ha participat en diversos actes organitzats per la CUP arreu del territori.

28/04/2011 11:13 Política
Gent de Gramenet agraeix el suport de la CUP i ens referma en la seva voluntat de continuar treballant i generant sinergies amb candidatures que com aquestes treballen fonamentalment per a la millora del drets socials i col·lectius en l'àmbit municipal, així com del país en el seu conjunt.
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid