Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Maulets dóna ple suport a Gent de Gramenet

Maulets del Barcelonès Nord, en la seva assemblea ordinària del passat 24 d’abril, va decidir el seu ple suport a la candidatura Gent de Gramenet (de Santa Coloma de Gramenet) per a les eleccions municipals del proper 22 de maig, que ja compta amb el suport de la CUP.


“Les eleccions són una eina de participació en el sistema democràtic-burgès que els comunistes no podem menystenir”, afirma Maulets en un comunicat fet públic. No tant per la capacitat de canvi real mitjançant la participació en les institucions “sinó per tractar-se d’un espai important de confrontació política en el que evidenciar la necessitat d’una ruptura democràtica”, manifesten.

02/05/2011 11:52 Política

 

En aquest sentit, Maulets entén que Gent de Gramenet com a col·lectiu ciutadà, horitzontal i assembleari −amb un programa radicalment democràtic i oposat diametralment, en la seva praxis, a la corrupció, la especulació, el clientelisme i altres pràctiques àmpliament instal·lades en els ajuntaments del nostre país− “és una eina útil per a avançar cap a una ciutat més humana i sostenible i per avançar també en el procés d’alliberament social del poble català”.

La decisió de l'assemblea del Barcelonès Nord de Maulets de donar suport a la candidatura Gent de Gramenet, doncs, “és fruit del reconeixement de la tasca que Gent de Gramenet i tots els seus membres porten anys realitzant en el si dels moviments socials de Santa Coloma”. I també del compromís electoral de garantir la màxima transparència institucional i organitzativa i d’augmentar la qualitat democràtica de l’administració pública, mitjançant la participació ciutadana entre altres mesures.

Així mateix, Maulets del Barcelonès Nord ha volgut recordar el seu compromís “amb el nostre referent nacional en l’àmbit electoral municipal: la Candidatura d'Unitat Popular (CUP)”. Reafirmant el seu suport a la CUP de Badalona en aquestes eleccions.

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid