Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Gent de Gramenet celebra la seva 7a assemblea sota l'horitzó de les municipals del 22-M

gentEl col·lectiu ciutadà Gent de Gramenet (GdG) presentarà per segon cop a les eleccions municipals que se celebraran el proper 22 de maig. Sota aquest horitzó, el proper dissabte celebrarà la seva 7a assemblea. 

Gent de Gramenet  treballa des de la base i colze a colze amb els moviments socials per fer de Santa Coloma una ciutat millor per a la seva ciutadania. Els membres GdG remarquen que no militen en un partit polític, sinó que s'ha de constituir com a tal per poder presentar-s’hi.

25/01/2011 18:53 Política

GdG està composat per persones amb moltes i diverses sensibilitats i idees que participen en diferents organitzacions de la ciutat amb un objectiu comú ben clar: una Santa Coloma millor.

Amb aquesta idea, a la 7a assemblea de Gent, es debatran les següents qüestions:

– La Comissió de Programa presentarà la proposta d’esborrany del Programa Electoral de GdG, així com el calendari de debats oberts a la participació de la ciutadania.

– La Comissió Econòmica presentarà els balanços de GdG.

– La Comissió Jurídica presentarà la proposta de reglament intern i es recordaran els punts més importants del Codi Ètic.

– Es presentarà la proposta de llista per la candidatura, que se sotmetrà a la votació de l’Assemblea.

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid