Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
EDUCACIÓ
Jornada reivindicativa per l'educació pública

El proper diumenge 22 de gener es celebrarà al barri de Sants, una jornada reivindicativa per l'educació pública organitzada per l'Assemblea Groga

20/01/2012 Educació
El moviment jove de l'Assemblea Groga ha convocat pel proper diumenge 22 de gener una jornada reivindicativa per l'educació pública que tindrà lloc a l'Escola Barrufet (Passatge Vapor Vell, 7) del barri de Sants (Barcelona).

La jornada començarà a les 11 del matí i comptarà amb una zona de jocs i tallers pels infants, alhora que preveu a les 12, una Assemblea de tota la comunitat educativa per analitzar i debatre la situació de l'ensenyament públic al país. També es posaran sobre la taula les possibles accions de rebuig a les polítiques educatives que poden plantejar-se i promoure's des del conjunt de la comunitat educativa, així com donar a conèixer i presentar els objectius de l'Assemblea Groga.

Algunes de les activitats que es duran a terme al llarg del matí seran, entre d'altres, inflables, contacontes, creació d'instruments, taller de Batucada, papiroflèxia, malabars o jocs populars. També es podrà adquirir o serigrafiar les samarretes grogues SOS ENSENYAMENT PÚBLIC com a símbol en la defensa de l'ensenyament públic i de qualitat i en contra de la política de retallades que està duent a terme el Govern.

L'Assemblea Groga és un moviment jove i en construcció que ells mateixos defineixen com “un espai per a la reflexió, la formació, el debat, la crítica constructiva, l’acció i la mobilització; un espai de lluita per un ensenyament públic i de qualitat on qualsevol persona o col·lectiu hi pugui participar”. Asseguren que es un espai lliure “sense vincles directes a cap forma de poder que vulgui controlar-la i posar els seus interessos particulars per sobre dels principis i les opinions dels membres de l'Assemblea”. L'objectiu de l'Assemblea és arribar a acords per consens i, en el cas que no sigui possible, proposa un sistema de majoria qualificada per tal de prendre decisions. Un espai que pretén “posar en contacte col·lectius en lluita vinculats als serveis públics per tal de realitzar accions coordinades”.

Continuen les mobilitzacions

Per la seva banda, els sindicats del sector, juntament amb la Plataforma Prou Retallades, ja han anunciat una nova mobilització pel proper dissabte 28 de gener a Barcelona, Tarragona, Girona i Lleida. USTEC-STEs també va manifestar a principis de setmana, que proposarà a la resta de sindicat la convocatòria de vaga a l'ensenyament públic com a nova mesura de pressió.
Valora
Rànquings
  1. La CUP denuncia a Antifrau irregularitats de l’Hospital de Palamós
  2. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  3. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  4. La CACG es nega a canviar l'itinerari de la protesta antimonàrquica del proper dimecres
  5. Mobilització a Barcelona i Girona contra la turistificació
  6. Fa 6 anys de la mort d'Eva Serra i Puig, lluitadora independentista i historiadora
  7. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  8. La nació catalana, singularitat històrica
  9. “Cal protestar fins i tot quan no serveix de res” (Manuel de Pedrolo)
  10. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid