Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Funció Pública
Gairabé 300 persones escridassen l'executiu balear a Felanitx

Amb crits com: "A Mallorca en català” han titllat el president de covard. La xiulada grossa se l’ha endut el portaveu Rafel Bosch

27/01/2012 Llengua
Ha estat un vist i no vist. El president del Govern, José Ramón Bauzá, acompanyat de Biel Company, ha sortit escapat de l’Ajuntament de Felanitx quan només hi havia unes desenes de persones concentrades. Els assistents l’han escridassat amb crits de “A Mallorca en català” i han titllat el president de covard. La xiulada més grossa se l’ha endut el portaveu Rafel Bosch, que ha sortit el darrer quan ja hi havia centenars de persones concentrades, segons informa Tribuna Mallorca.

Les pressions dels darrers dies contra els professors de l’Institut de Felanitx perquè fessin de policies i prohibissin sortir els seus alumnes per anar a la concentració ja demostraven la poca traça de l’executiu, i el seu esperit inquisitorial.

L’acte ha tornat a demostrar la covardia de Bauzá, que té una actitud provocadora en matèria de llengua, però és incapaç de mantenir-la davant el manifestants. La comèdia de celebrar un consell de govern semiclandestí, amagant-ne l’hora a la premsa i a l’opinió pública, deixa ben a les clares la manera de fer d’un executiu que escapa de la realitat. Un escapisme que és el del seu president, obstinat en una croada anticatalanista que no accepten ni els seus.

Felanitx en Moviment havia convocat la concentració a les 13 h d'aquest divendres davant de l'Ajuntament de la població on hi ha previst la celebració del Consell de govern de les Illes .
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid