Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Maulets Mallorca presenta el còmic "Un dia qualsevol"

Veure el còmic "Un dia qualsevol"
Les Assembles de Maulets Mallorca, després d’un llarg procés de gestació, presenten públicament, i de manera completament digital i lliure, el còmic ‘Un dia qualsevol’. Aquest còmic se centra en la vida de na Júlia, una al·lota corrent de 17 anys que estudia 2n de Batxiller en un institut de Palma. És de família treballadora, li agrada la música, sortir de festa, així com estar amb els seus amics del barri.  

14/04/2010 01:23 Comunicació
Des de les Assemblees de Maulets Mallorca estan molt orgullosos d’aquest projecte fet per joves i per a joves, demostrant que, amb voluntat, els somnis són sempre possibles.
 
També donan les gràcies a totes aquelles persones que han fet possible la seva publicació, especialment en J. Morey i en David.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid