Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Nadal
Lliuren nadales en català a l'Ajuntament d'Olot

El fil musical de Nadal que hi ha als carrers del centre de la ciutat és en castellà

13/12/2011 Llengua
L'Assemblea de l'Esquerra Independentista de la Garrotxa (AEIG) i Maulets han respost avui les queixes pel fil musical que se sent al centre d'Olot per aquestes dates, amb nadales en castellà. En aquest sentit, ha lliurat el triple CD Nadal amb ritme a l'Ajuntament amb nadales en català al regidor de Cultura, Josep Berga.

Segons han explicat membres de l'AEIG, la iniciativa ha estat aplaudida per alguns comerços del nucli antic. Els independentistes han volgut actuar així contra la sorpresa i en alguns casos la queixa d'alguns veïns d'Olot i comarca davant la manca de música en català als carrers i places de la capital garrotxina.

Nadal amb ritme és un disc recopilatori amb 60 cançons de tot tipus de gèneres i d’estils musicals i d’arreu dels Països Catalans. El projecte, promogut pel Consell Participatiu per a la Llengua de l'Ajuntament de Girona, té el suport del , la Diputació i nombrosos ajuntaments.

L'àlbum pretén normalitzar i garantir la presència de les nadales catalanes i en català en els fils musicals que se senten per Nadal en diferents indrets i afavorir així l’acolliment de els persones nouvingudes.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid