Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Monarquia
L'Ajuntament de Viladamat obre la portada d'El Punt Avui

Diversos municipis ja s'han interessat per la moció que ha aprovat el consistori de Viladamat i que reclama la desaparició de la monarquia

29/12/2011 Política
L'Ajuntament de Viladamat ha estat avui motiu d'obertura de portada de l'edició de comarques gironines del diari El Punt Avui per la iniciativa de demanar la desaparició de la monarquia espanyola, difosa dissabte passat per Llibertat.cat i després per altres mitjans.

La portada porta per títol "L'Ajuntament de Viladamat reclama l'abdicació del rei" i surt acompanyada d'una foto amb l'alcaldessa, Irene Palol, al balcó de l'Ajuntament, que llueix una estelada gegant. Tal com ja havia posat de manifest Llibertat.cat, El Punt Avui destaca que Viladamat és el primer municipi que demana la desaparició de la monarquia i remarca que Palol ja ha començat a rebre trucades de municipis interessats a portar el text a l'aprovació del ple. És el cas de Montesquiu, Vic i Celrà, per exemple.

A més, la notícia revela també que la iniciativa va néixer d'una proposta de moció que l'equip de govern de Viladamat va rebre d'un noi de Banyoles i assenyala que el secretariat nacional de la CUP dóna ple suport a Viladamat en la decisió que ha pres l'Ajuntament d'aprovar la primera moció que exigeix l'abdicació del rei.

Finalment la notícia també explica que Viladamat, amb 458 habitants, és l'únic municipi de Catalunya on la CUP governa amb majoria absoluta a l'Ajuntament.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid