Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP obté l'alcadia de Viladamat i un regidor a Figueres i a Mollet de Perelada a l'Alt Empordà

La CUP obté l'alcadia de Viladamat i un regidor a Figueres a l'Alt Empordà Amb el 47,30% del vots, la CUP de Viladamat ha estat la llista més votada, superant en tres regidors el seu nombre en relació a les eleccions del 2007. La CUP de Figueres i de Mollet de Perelada han obtingut representació per primera vegada.

Irene Palol i Ribas de 32 anys d'edat, que treballa de directora d'una escola pública, es la cap de llista de la formació independentista i futura alcaldessa de la població. També ha estat elegits, Robert Sabater i Costa, Josep Mª Rocas i Guri i  Xavier Carreras i Ferran.

23/05/2011 02:37 Política

La CUP de Figueres  entra per primera vegada a l'Ajuntament amb un regidor, Joan Font. En nou regidor afirma: "El panorama queda molt clar. CiU ha escombrat, l'esquerra ‘light' ha baixat i la transformadora puja".

 

mobilitat1

 

 

La CUP irromp a molts municipis i es consolida com l'alternativa

La veu de la Unitat Popular: entrevistes als alcaldables de la CUP

Més de tres milions de ciutadans podran votar la CUP el 22-M

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid