Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ensenyament
Escola Valenciana impulsa una xarxa d'amics per fer front als atacs a la llengua

"El context polític ens fa pensar en possibles nous atacs a l'ensenyament en valencià, ens ho juguem tot, i necessitem el màxim suport"

02/12/2011 Llengua
“Els amics i amigues d'Escola Valenciana són les persones que volen recolzar una entitat que empenta el valencià a la societat i que defensa fermament l'ensenyament de qualitat en valencià”. D'esta forma defineix el president d'Escola Valenciana, Vicent Moreno, el nou projecte que ha presentat l'entitat cívica i amb el qual es pretén situar les persones individuals en el centre de les activitats però també del finançament de l'entitat.

L'objectiu és estendre la xarxa cívica de suport i també ser autosuficients i independents. "El context polític ens fa pensar en possibles nous atacs a l'ensenyament en valencià, ens ho juguem tot, i necessitem el màxim recolzament. Per això el lema de la campanya és Amb tu, comptem", va explicar Moreno durant la presentació de la iniciativa, aquest dijous, en què hi va assistir una àmplia representació sindical, cívica i política valenciana. La campanya Amics d'Escola Valenciana proposa una aportació de 60 euros anuals a l'entitat pel públic en general i de 30 per a estudiants.

Escola Valenciana vol "situar les persones individuals en el centre de les activitats de l'entitat i del seu finançament, amb l'objectiu d'estendre la xarxa de suport cívic i també aprofundir en l'autosuficiència i independència econòmica". En este sentit, l'entitat cívica pretén fugir del missatge victimista perquè "siga com siga Escola Valenciana continuarà existint, continuarem treballant, continuarem duent a terme els nostres programes, continuarem amb la campanya Sí al valencià exigint la permanència de les línies en valencià". "Això sí, si sumem els suport de tots i totes arribarem més lluny i tindrem més capacitat de resposta. El context polític ens fa pensar en possibles nous atacs a l'ensenyament en valencià i al nostre futur, ens ho juguem tot i necessitem el màxim recolzament", va dir ahir Vicent Moreno, president de l'entitat.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid