Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Catalunya Nord
Campanya de subscripcions per rebre el senyal digital de TV3 al Conflent

L'associació ALENTORN va instal·lar un repetidor analògic l'any 92 que ara pretén transformar al digital per no perdre el senyal de Televisió de Catalunya

05/12/2011 Comunicació
L'Associació ALENTORN de Prada de Conflent ha llançat una subscripció per tal que el repetidor que va contribuir a instal·lar l'any 1992 pugui ser transformat en repetidor digital i que TV3 no desaparegui de les pantalles del Conflent.

Atès que la televisió analògica va morir a la Catalunya Nord el 30 de novembre, l'associació ha activat un formulari de subscripció per fer donatius per tal d’adquirir el materials necessaris per transformar el repetidor en digital i que difongui quatre canals en lloc d'un, fet que constituiraia un enriquiment de l’oferta televisiva al Conflent i disminuiraia les desigualtats amb el Rosselló. Les subscripcions es poden fer aquí.

Prada de Conflent rep el senyal de TV3 des de fa 20 anys gràcies a la instal·lació d'un repetidor que va ser fruit d'una subscripció pública llançada per l’Associació ALENTORN amb l'ajut de les subvencions d’Europa, de la Regió Llenguadoc-Rosselló així com la participació activa del Sindicat de TV del Conflent presidit per l'aleshores Batlle de Prada i actualment Senador Honorari.

Aquest repetidor pertany, jurídicament, al Sindicat de TV i moralment a la població del Conflent i a l’Associació ALENTORN que fou la iniciadora així com a les institucions que l’han finançat.

El govern francès ja ha proposat un acord transfronterer al govern espanyol per tal que els canals catalans es puguin veure i  disposin d’un marc jurídic estable i perenne. Amb aquesta perspectiva, el Consell Superior de l’Audiovisual ha participat a l’elaboració tècnica del pla que ha de permetre la generalització de l’oferta televisiva catalana per tot el territori nord-català. En particular ha definit el canal 37 per cobrir aquestes comarques.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid