Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vilafranca del Penedès
Una iniciativa ciutadana crida a mobilitzar-se en contra de la gestió de Caixa Penedès

Una iniciativa ciutadana ha convocat per aquest dijous a les 19.00 hores una concentració sota el lema "Netegem Caixa Penedès" a l'oficina de la capital de l'Alt Penedès, amb l'objectiu de denunciar la mala gestió que s'ha fet de l'entitat i els abusos d'alguns dels seus alts càrrecs.

28/11/2011 Economia
Vilafranca del Penedès reclamarà aquest dijous més transparència i una millor gestió a Caixa Penedès, l'entitat integrada al grup bancari Mare Nostrum (BMN) i amb seu social al municipi.

Els organitzadors de la mobilització, amb una forta agitació a través de les xarxes socials -com Twitter, amb l'etiqueta "#netegemcaixapenedes"-, demanen que es portin estris de neteja per transmetre un missatge simbòlic de renovació.

L'Ajuntament de Vilafranca va aprovar a finals d'octubre una moció que exigeix la renovació del consell administratiu de l'entitat, el manteniment de l'obra social vinculada al territori i una total transparència de les assemblees generals de Caixa Penedès, en què hi participen representants polítics del municipi.

La moció també demanava que els directius Ricard Pagès, Joan Caellas, Manel Troyano, Jaume Jorba, Jaume Recasens i Ricard Banquells fossin acomiadats i que retornessin les atribucions econòmiques que han percebut en els sis últims anys perquè no s'adequava amb els resultats que havia tingut l'entitat.

Aquelles denúncies presentades a la moció, a instància dels grups municipals de la CUP, ICV i ERC, han guanyat pes arran de l'anunci aquest divendres que la Fiscalia Superior de Catalunya obrirà diligències per investigar les remuneracions d'alguns alts càrrecs, i després que dijous dimitissin el president de l'entitat, Ricard Pagès, i el director general, Manuel Troyano, a petició del consell d'administració.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid