Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Reciclatge
Navàs converteix les butlletes electorals en blocs de notes

El municipi bagenc celebrarà un mercat d'intercanvi de joguines en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

21/11/2011 Territori
Navàs convertirà totes les butlletes electorals que van sobrar ahir, dia d'eleccions espanyoles, en blocs de notes. El municipi reivindica així la prevenció de residus, l'aprofitament dels materials i el reciclatge. Els blocs seran repartits dissabte que ve al mercat setmanal de Navàs, on es realitzarà una nova edició del Mercat d'Intercanvi de Joguines en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

Segons ha explicat el consistori navassenc, el mercat és obert a tothom i funciona sense diners. Només cal portar joguines, contes, CD, vídeos i jocs de temàtica infantil. Els objectes han de mantenir un bon estat de conservació i no poden ser perillosos o nocius per a la salut, la població, el medi ambient o la qualitat i la neteja dels espais públics.

L'Ajuntament de Navàs habilitarà un espai propi per situar les parades de joguines al mercat dels dissabtes, que funcionarà en horari de 10 a 1 del matí.

En aquesta jornada de sensibilització, també hi haurà exposats al mercat els camions i la maquinària que realitza la neteja viària i la recollida d'escombraries a Navàs.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid