Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El cooperativisme i la banca ètica es presenten al Barcelonès Nord

COOP 57, la cooperativa de serveis financers ètics i solidaris, ha format una secció local al Barcelonès Nord. La presentació tindrà lloc el proper 12 de novembre a Santa Coloma de Gramenet.

El grup d'entitats i persones promotores de la iniciativa pretén acostar la banca ètica a les persones i entitats del Barcelonès Nord, de manera que qui n'estigui interessat pugui dipositar els seus estalvis a l'entitat, i estimular la creació de projectes d'autoocupació cooperativa gràcies a les tasques d'acompanyament i de finançament que permet aquest estalvi ètic.

08/11/2011 17:06 Economia
L'assemblea constituent, que serà participativa i totes les persones assistents hi podran aportar la seva opinió, comptarà amb una primera part d'exposició general del projecte, debat i aprovació del pla de treball i de la proposta organitzativa; després hi haurà la intervenció de membres de la cooperativa "La ciutat invisible" que explicaran el seu projecte cooperatiu i autogestionari; i finalment es realitzarà un petit refrigeri.
 
La convocatòria tindrà lloc dissabte que ve de 10 a 13.30 hores al Centre d'Art Contemporani Can Sisteré, situat al carrer de Sant Carles, s/n. Santa Coloma de Gramenet (al costat de la Biblioteca Central).
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid