Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Xerrada
Carles Castellanos i Xavi Oca parlaran de marxisme avui a Berga

Maulets i l'MDT duen a terme una ronda de presentacions de l'opuscle En defensa del marxisme

25/11/2011 Política
Carles Castellanos i Xavi Oca, militants de l'MDT i de la CUP, pronuncien aquest divendres a la tarda una conferència a Berga que porta per nom "En defensa del marxisme. Eines per a la transformació de la realitat actual".

L'acte s'emmarca en una ronda de xerrades que ha iniciat el Moviment de Defensa de la Terra per tal de presentar el llibret En defensa del marxisme, un opuscle on s'exposen els diferents aspectes des dels quals el marxisme és necessari pel desplegament d’un moviment polític revolucionari, d’alliberament nacional i transformació social que permeti encarar un procés de ruptura respecte als estats ocupants.
 
L'acte de Berga [esdeveniment al Facebook], organitzat per Maulets, té lloc a partir de les 7 de la tarda a la Biblioteca Ramon Vinyes i Cluet. Maulets promou aquestes xerrades [vegeu vídeo de la presentació que va organitzar a Mataró] per difondre que el marxisme "és una eina fonamental per a l’anàlisi social i econòmica de les societats capitalistes modernes, així com també per a l’elaboració de propostes transformadores que ens permetin avançar cap a una societat igualitària i lliure d’explotació". L'organització juvenil assegura que en l’actual context de crisi capitalista "és més necessari que mai socialitzar el marxisme".
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid