Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Un grup de falangistes es manifesta davant de la seu d'Òmnium Cultural

Antifeixistes s'han manifestat aquest dissabte per protestar contra la celebració, permesa pel Departament d'Interior, d'una manifestació de la Falange Española de las JONS a la seu d'Òmnium Cultural a Barcelona.

Diverses entitats independentistes van demanar a Interior que no tolerés "un acte feixista amb una clara intenció coaccionadora vers Òmnium Cultural i el conjunt d'entitats i persones que treballen per la llengua i la cultura catalanes, així com la fi de la repressió als i les antifeixistes que ho denuncien".

22/10/2011 21:27 Drets i Llibertats
Les organitzacions remarquen que el 12 d'octubre "la passivitat del govern" va fer possible una concentració feixista a Montjuïc i un concert neonazi al Poblenou, i dies abans un acte de Plataforma per Catalunya a la Plaça Sant Jaume. En aquest sentit, s'ha manifestat també a la seu d'Òmnium per mostrar-li el seu suport i denunciar "l'intolerable doble raser amb que actua Felip Puig", que "mentre autoritza i protegeix concentracions feixistes, persegueix i multa a desenes d'antifeixistes que es van manifestar contra el discurs xenòfob de PxC".
 

Els falangistes, una trentena segons alguns diaris,  han marxat en manifestació en direcció a Rambla Catalunya, on han llegit un manifest on han definit Òmnium com un "tentacle parasitari nodrit de subvencions milionàries".

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid