Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Joves de Mallorca per la Llengua inaugura el curs malgrat quedar-se sense subvencions

El Consell de Mallorca va eliminar els ajuts a les entitats culturals, entre les quals Joves de Mallorca per la Llengua i l'Obra Cultural Balear (OCB); uns ajuts ja compromesos i amb els que ja comptaven. Malgrat aquest entrebanc, la primera entitat ha volgut deixar que seguirà treballant per la dignitat de la llengua a les Illes.
 
És per això que ahir va celebrar al Parc de n'Hereveta, a Porreres, un acte d'inici de curs amb el qual començarà la feina de l'entitat per preparar les activitats que duran a terme durant el present curs 2011-12.

16/10/2011 13:29 Llengua
La festa va començar amb un karaoke de cançons en català, i els assistents pogueren passar una bona estona cantant cançons d'Els Pets, Sopa de Cabra, Macedònia o Antònia Font, d'entre altres.
 
L'acte central consistí en la llegida del manifest per part dels portaveus de l'entitat, Carme Sànchez i Antoni Oliver, que varen fer un balanç dels 18 anys de feina i, a la vegada, una crida a la classe política perquè actuï amb seny pel que fa a la llengua.

A les 21:30 començà un sopar popular de pa amb oli i coques diverses al qual assistiren un centenar de persones. Las festa va seguir el seu curs amb l'inici del concert amb els grups The V-Oldies i Dj Peli i el grup revelació de l'estiu, Els Catarres.

Més de 200 persones assistiren al concert i pogueren passar una bona estona amb la música, en un acte reivindicatiu i lúdic. A partir d'avui, els Joves per la Llengua començaran amb la preparació del nou curs en el qual tenen com a objectiu celebrar els seus 18 anys, decidir si es farà Acampallengua o Correllengua i potenciar la campanya MallorcaFestaJove.

Per saber-ne més:

El Consell de Mallorca elimina les subvencions a les entitats culturals 

Executada la supressió dels ajuts a la premsa i a l'acollida en català 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid