Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La secció sindical de la COS de Válvulas Arco a Bonrepòs i Mirambell es mobilitza contra l'ERO

Avui  i el 4 d’octubre hi hauran manifestacions a les 11h30 de Bonrepòs a Foios. Els dies 21, 28 de setembre i 5 d’octubre: Aturades de 4 hores (12h a 16h) i concentracions davant la Direcció General de Treball de 13h a 14h30 (c/ Navarro Reverter, 2).
 
La Coordinadora Obrera Sindical (COS) fa una crida a totes i tots els treballadors d'ARCO a mobilitzar-se, i a secundar totes les aturades,mobilitzacions i accions convocades. Així mateix, el sindicat fa una crida a totes les companyes i companys solidaris, a totes les treballadores i treballadors de la nostra comarca, a sumar-se a les mobilitzacions. "No ens estem jugant només els llocs de treball i el futur de les 204 famílies; ens estem jugant el futur i el treball a tota la comarca" apuntala COS. 

15/09/2011 02:30 Laboral

Els i les treballadores del Grupo ARCO, ens van trobar, només tornar de les vacances d'agost, amb la desagradable i amarga notícia de que l'empresa havia presentat a l'autoritat laboral un Expedient de Regulaciód'Ocupació, en forma d'extinció, per destruir 204 llocs de treball, després dels 200 llocs de treball que es vancarregar amb l'ERO de fa un parell d'anys a les fàbriques de Bonrepòs i Mirambell (per abandonar les línies de producció d'automoció, que fins eixe moment li havien sigut tan rentables)

La veritat és que en José María Ferrer Beltran, i tota la família Ferrer, tornen a cometre una nova i terribleinjustícia contra els i les treballadores valencianes.

"Aquest senyor, que sempre s'ha vanagloriat d'haver fabricat la majoria de les claus de pas, i vàlvules defontaneria que hi ha al món, de tenir una empresa es líder al mercat nacional, estatal i internacional, d'haver fetuna gran fortuna, d'haver fet créixer l'economia i la societat valencianes, etc., ara vol carregar-se el sustent de204 famílies (que fins ara li han estat generant els seus beneficis, i construint la seua fortuna...) Queda demostrat que a la família Ferrer no li interessen ni els drets, ni la justícia, sinó única i exclussivament, els seusbeneficis, com a “bon” empresari que és" indica la COS

També  considera que aquest senyor manté un equip directiu molt ben pagat. Ha aconseguit que els i les treballadores de l'empresa treballen amb uns rendiments del 120%, que li han generat encara més beneficis. Ha “redistribuït” preus, costos,comptes i beneficis entre les seues diferents empreses, per tal de garantir-se sempre els seus beneficis... i quan veia que podia perdre diners (gràcies a les seues dubtoses inversions i projectes especulatius), carregavaaquestes pèrdues als comptes de l'empresa... perjudicant-nos a tots i totes les treballadores.

"I tot això a canvi de salaris “justets”, moltíssimes hores de feina, i ritmes creixents de treball, que només hangenerat que accidents, malalties laborals, etc. Quants de nosaltres no hem patit problemes d'esquena? Quantscompanys han patit colps, apuntacions, etc., per a que aquest senyor s'òmpliga les butxaques, per tal de deixarnos ara al carrer?", segons la COS

El sidicat diu que "no parlarem de les seues pressions sobre aquells que realment han volgut defensar els interessos i drets de totes i tots els treballadors, un treball i unes condicions dignes, segures i iguals!!"

Assenyala també que  fa uns anys va agafar un bon grapat de milions d'euros i se'ls va emportar a Tunísia,on va fer una nova fàbrica, i on està emportant-se tota la producció. Allà, desgraciadament pels i per lestreballadores tunisianes no hi ha tantes “històries” de drets laborals... amb la qual cosa, encara podrà guanyarmolts més diners, tranquil·lament descansant a la seua butaca del seu palauet de Bonrepòs, mentre els i les treballadores valencians no tindrem on caure morts.

"A dia d'avui, mentre tanca torns de treball, i vol despatxar als 204, lloga algunes màquines i instal·lacions a anticsclients, per tal que es facen ells la feina, i mentrestant, continuar guanyant diners, però sense haver-se de gastar ni un duro en “milongues” com cotitzacions a la seguretat social, plusos de productivitat... ni jornals!!" remarca el sindicat.

Per tot plegat,  de la COS creu que ja està bé de que ens prenguen el pèl, de que ens furten el fruit honrat de la nostra feina, de que ens deixen a nosaltres i a les nostres famílies sense cap futur... "per què qui es creu que les 204 trobaran faena tal i com estan ara les coses??!!Des de la COS cridem a totes i tots els treballadors", segons  el sindicat.

 

 

 

Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid