Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El fiscal demana la condemna al conseller del PSC de Nou Barris per agredir un membre de la CUP

La Fiscalia ha demanat 40 dies de multa a raó de 6 euros diaris més una indemnització de 280 euros. Per la seva banda l'acusació particular ha demanat 10 dies d'arrest domiciliari més una indemnització de 280 euros. El militant de la CUP de Barcelona a Nou Barris va patir lesions que van trigar 7 dies en curar.
 
Ahir al matí es va celebrat  el judici de faltes contra Mario García Gómez, militant del PSC-PSOE i actual conseller de Nou Barris Nou Barris  per haver agredit a dos companys de la Trobada Alternativa i de la CUP.

07/09/2011 11:37 Drets i Llibertats
Durant la vista, la fiscalia i l’acusació particular han considerat provat que el militant de la CUP de Nou Barris  fou agredit per l’actual conseller del districte. Per la seva banda, la defensa considera que hi ha contradiccions sobre la denúncia i demana l’absolució.  
 
En el context de l'última nit d'encartellada de la darrera campanya electoral municipal, les joventuts del PSC-PSOE intentaren impedir que el militant agredit encartelles un piló, i després començar una discussió sobre el dret a encartellar al mencionat piló i recriminar el militant de la CUP les polítiques conservadores que han desenvolupat a partir del 1979 des de l'antic consistori governat pel PSC, aquest fou agredit.

Després de l’atac rebut per part d'aquest càrrec del PSC-PSOE, dues persones de la Trobada Alternativa i de la CUP de Nou Barris van haver de ser ateses al CAP de la Guineueta.

Amb aquest judici, la CUP de Barcelona  vol demostrar al PSC-PSOE que no tindran impunitat en les seves actituds xulesca, prepotents i violentes.

La CUP considera que res ha estat més violent al llarg d'aquestes dècades que el seu exercici del poder, completament contrari a les necessitats de la majoria social treballadora barcelonina.
 
Per saber-ne més:

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid