Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Commemoració del 2n aniversari de la consulta sobre la Independència a l'Aplec d'Arenys de Munt

El 13 de setembre de 2009 es va celebrar a Arenys de Munt la primera consulta sobre Independència, per recordar aquest esdeveniment i mantenir viva la flama de la lluita independentista, avui i diumenge tindà lloc la segona edició de l'Aplec per la Independència.

Avui a les 19h començaran els actes amb les actuacions de grups com Brams, Cesc Freixas, La Bundu Band, Rosa-Luxemburg, Ivette Nadal, Pau Riba i els Catarres, entre altres. Un dels membres de la comissió organitzadora, Jaume Rossell, ha explicat que aquests concerts tenen per objectiu recuperar l’esperit del Canet Rock ja que a la nostra comarca no se celebra una trobada d’aquestes característiques. A l'endemà, se celebraran els actes centrals de l’Aplec, al Parc de Can Jalpí.

 

17/09/2011 00:49 Política

Així, es comptarà amb intervencions de personalitats com Patrícia Gabancho, Vicent Partal o Alfred Bosch. Posteriorment es llegiran diversos manifestos, amb recitats de noms com Montserrat Carulla i la música de Jaume Arnella, Núria Inglès i Relk. 

Després del dinar popular, hi haurà diferents homenatges tant a Òmnium Cultural com a Heribert Barrera. Iaixí com també  al pobles mexicà i argentí per acollir els exiliats de la Guerra Civil espanyola.

El punt final de l’aplec serà amb l’actuació de l’Esbart Dansaire i de la mezzosoprano Rosa Maria Campassol. L’aplec es celebrarà just davant del Monument per la Independència, situat a Can Jalpí.

Per saber-ne més
 
 
 
A Arenys de Munt erigiran un monument a la independència 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid