Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El Correllengua 2011 encén avui la flama a Sant Llorenç Savall

El Correllengua 2011 comença a caminar. La flama s'encendrà a Sant Llorenç Savall (Vallès Occidental),  on una cercavila que sortirà a les onze del matí recorrerà els carrers de la vila i es clourà a la Plaça Major. Tot seguit, un pregó donarà la benvinguda i servirà de preàmbul a l'actuació de les corals Sant Medir i Els Emprius.
 

Enguany, la figura homenatjada és la del poeta i escriptor Joan Oliver "Per Quart", del qual es commemora el 25è aniversari de la seva mort. Per acabar l'acte, Ignasi Riera, el nebot del poeta oferirà un parlament glosant la vida i obra de Pere Quart, i finalment Jaume Calatayud i Vicente Monera interpretaran l'espectacle poeticomusical "Joan Oliver, l'home / Pere Quart, el poeta".

02/07/2011 00:10 Cultura

En el decurs de l'acte, el Jurat dels premis Amadeu Oller farà liurament a Sílvia Oller, filla de Joan Oliver, d'un recordatori. Després d'un dinar de germanor, la diada finalitzarà amb una visita guiada al Marquet de les Roques, una gran casal d'estil neoromàntic i antiga casa pairal de Joan Oliver.


Per saber-ne més:

El Correllengua 2011 homenatjarà el poeta i escriptor Pere Quart 

Un quart de segle sense Pere Quart 

Manifest del Correllengua 2011

Manifest (Cesk Freixas)

Moció del CLL 2011 per a Ajuntaments

Moció per a Ajuntaments

Butlletí del Correllengua 2011

Número 1 - Juny 2011

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid