Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Lleida demana repensar el model de les Basses de l'alcalde Ros

La CUP de Lleida ha fet una crida a l'equip de govern perquè es replantegi el projecte de construcció d'un centre comercial al Parc Municipal de les Basses d'Alpicat després de l'anunci de la Direcció General de Comerç de no permetre'n la construcció, fet que suposa un revés a la intenció de l'Ajuntament de Lleida de privatitzar aquest espai públic.

L'alcalde, Àngel Ros, ha impulsat un model de parc "que ignora de manera desinteressada conclusions del procés participatiu que es dugué a terme" i pretén impulsar un gran complex comercial de caràcter privat en la zona -que estava previst que ocupés gairebé la meitat de la superfície destinada a Parc- i que suposa, de fet, una privatització encoberta d'aquest espai públic.

10/06/2011 21:56 Drets i Llibertats

 

 

La negativa de la Generalitat de Catalunya obre de nou la possibilitat a fer de les Basses un gran parc urbà a l'abast de totes les lleidatanes i lleidatans, integrat en un medi tan singular com l'Horta i que continuï, com ha estat tradicionalment, obert a tota la ciutadania, amb usos eminentment educatius, culturals i esportius.

 

L'audiència pública, impulsada per la CUP i de la qual encara no s'ha obtingut resposta, pot ésser un bon punt de partida per repensar aquest projecte, escoltar la veu de les lleidatanes i lleidatans i posar de manera inequívoca aquest espai al servei dels i les lleidatanes.

 

Per saber-ne més:

L’Audiència Pública per les Basses, una oportunitat per la participació 

La CUP de Lleida presenta 230 signatures per convocar una audiència pública sobre les Basses 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid