Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Nova concentració a València per demanar respostes sobre l'accident del Metro

Avui a a les 19:00 hores, a la plaça de la Mare de Déu de València

L'Associació Víctimes del Metro 3 de Juliol es concentra cada dia 3 de cada mes al centre de València per a evitar que s'oblide la tragèdia i per a continuar exigint respostes. Han passat quatre anys i tres mesos des de l'accident de Metro de València. El 3 de juliol de 2006 un comboi va descarrilar quan entrava a l'estació de Jesús, amb el resultat de 43 persones mortes i 47 ferides. Cap autoritat pública valenciana ha reconegut cap responsabilitat en una tragèdia que va posar al descobert la trista realitat: un sistema de transport públic sense seguretat, sense manteniment, sense responsables.'Associació Víctimes del Metro 3 de Juliol es concentra cada dia 3 de cada mes al centre de València per a evitar que s'oblide la tragèdia i per a continuar exigint respostes.

 

03/10/2010 02:44 Drets i Llibertats
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid