Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Maulets i la CAJEI expressen el seu suport la CUP

 Maulets, el jovent independentista revolucionari i la Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista (CAJEI) han expressat el seu suport a la CUP en una nota de premsa. Les dues organitzacions juvenils de l'Esquerra Independentista es posicionen així davant les eleccions municipals del proper 22 de maig. A la nota posen de manifest el descontentament del jovent amb la "classe política" i els interessos financers vinculats a la corrupció.

  Les dues organitzacions en procés de confluència mostren el seu "suport a les forces que ens facin avançar fermament cap al projecte de la unitat popular als Països Catalans, cap a la independència de la nostra nació i la destrucció del sistema capitalista en favor d'un sistema social just i igualitari", concretament a les candidatures de la CUP a les diferents poblacions catalanes del territori. Igualment, mostren el seu suport a un conjunt de candidatures locals emmarcades en la unitat popular.

19/05/2011 22:47 Política

 

El jovent independentista amb la CUP!


Maulets, el jovent independentista revolucionari i la Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista (CAJEI) volem posicionar-nos sobre les eleccions del 22 de maig de 2011, tant pel que fa a les municipals com a les autonòmiques del País Valencià, Illes Balears i Aragó, on també una part de la nostra nació va a les urnes, així com al Conselh Generau d'Aran.


La CAJEI i Maulets expressem el nostre descontentament amb la política institucional perquè resta allunyada de la voluntat real de la societat. Dia rere dia se'n distancia més amb casos de corrupció, relacions cada cop més estretes amb interessos privats de les grans empreses i submissió als interessos del sistema financer. Així mateix, lamentem que encara se'ns vulgui vendre com a "democràcia" un sistema que es redueix a emetre un vot cada 4 anys, amb un model, a més, de llistes tancades i uns partits polítics que incompleixen sistemàticament les promeses electorals.
També volem mostrar el nostre rebuig a una classe política que és incapaç de fer avançar la nostra societat cap a un horitzó de més sobirania i que ni tan sols es planteja trencar amb els marcs legals vigents per aconseguir la independència de la totalitat de la nostra nació.


Ens posicionem també contra totes les forces polítiques que han impulsat o han estat còmplices de la crisi econòmica i les retallades en els serveis públics, a més de contra els partitsm (PP, Plataforma per Catalunya) que atien el racisme i la xenofòbia com a arma electoralista.


Així doncs, només donarem suport a les forces que ens facin avançar fermament cap al projecte de la unitat popular als Països Catalans, cap a la independència de la nostra nació i la destrucció del sistema capitalista en favor d'un sistema social just i igualitari. És per això que volem expressar el nostre suport a les Candidatures d'Unitat Popular (CUP) que es presenten a setanta-cinc municipis del país, majoritàriament al Principat de Catalunya. Com a jovent de l'Esquerra Independentista, ens posicionem amb la CUP, que s'enmarca dins el nostre marc ideològic i felicitem el gran esforç realitzat per les diferents Candidatures d'Unitat Popular, que han aconseguit bastir una alternativa real al sistema actual de partits i, també, duplicar el nombre de candidatures que es presenten.


Tanmateix, la CAJEI i Maulets també donem suport a certes candidatures que a nivell local considerem interessants perquè trenquen amb molts dels punts que anteriorment hem argumentat. Candidatures com Compromís per Cerdanyola del Vallès, Gent x Bellaterra, Crida Premianenca-Poble Actiu, Alternativa Ciutadana de Rubí, COP-Compromís per Ripollet, Alternativa d'Esquerres per Badia, L'Assemblea d'Esquerres d'Alcàsser, L'Altraveu de Castellar o Gent de Gramenet.
Epressem també que no donem suport a cap partit polític a les eleccions autonòmiques del País Valencià, les Illes Balears i Pitiüses, ni a l'Aragó. I així mateix amb les eleccions al Conselh Generau d'Aran.


Fora dels Països Catalans, i des d'una actitud internacionalista, també considerem interessant l'aposta que altres moviments independentistes revolucionaris fan, com és el cas de l'Esquerra Abertzale amb la seva aposta per les candidatures de Bildu. A Astúries també seguirem amb atenció les candidatures del Conceyu Abiertu a Xixón, Noreña, Villaviciosa, Sieru, Ribeseña, Mieres, Samartín, Grau, Llangréu i Uviéu, així com a Castella seguirem amb esperança l'aposta que Izquierda Castellana fa per la candidatura Segovia de Izquierdas. A Galiza esperem també els millors resultats per les candidatures que promou el Frente Popular Galega i Adiante, que són les candidatures Alternativa Canguesa de Esquerdas, FPG Vigo i FPG Redondela.


Des de les viles i ciutats, el jovent construïm l'alternativa!

Maulets, el jovent independentista revolucionari
Coordinadora d'assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista (CAJEI)

Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid