Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Maulets denuncia que CiU s'interessa pel jovent un cop cada quatre anys

"Fan el gran acte electoral i al cap de dues setmanes no se'n sap res més. I ho fan perquè els joves pensem que CiU estarà atenta a les demandes dels joves".

Això és el que denuncia l'organització juvenil Maulets de la Garrotxa. En un escrit titulat "Escoltem els joves... Un cop cada quatre anys?", el jovent independentista lamenta que un cop cada quatre anys "som testimonis d'un fet que comença a molestar-nos: La utilització partidista de la joventut".

02/05/2011 00:47 Política

En aquest sentit, expliquen que quan s'acosten les eleccions els partits tradicionals comencen a parlar amb joves de la comarca "per fer veure que els interessa què pensen, què fan, què volen, etc". I posen com a exemple la JNC d'Olot, les joventuts de Convergència, que segons Mauleets "es refunden cada quatre anys envoltats de tots els càrrecs institucionals del partit i la notícia surt a tots els mitjans". "Fan el gran acte electoral i al cap d'unes setmanes no se'n sap res més", critica.

Segons Maulets, CiU vol donar a entendre que a Olot hi ha un col·lectiu de joves organitzats al voltant del seu partit, però "és mentida i ja és hora que algú ho digui", de manera que denuncien "la utilització barroera i electoralista de la joventut".

Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid