Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La FAVB fa una crida a donar suport a l'acampada de plaça Catalunya

Aquest matí, la Federació d'Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona  (FAVB) ha fet una crida a la ciutadania de Barcelona a sumar-se a l'acampada que es realitza a la plaça de Catalunya.

L'entitat veïnal manifesta que "portem anys denunciant l'absència de participació real, el dèficit de transparència en la gestió pública i la submissió de les decisions polítiques als interessos econòmics" És per aquest motiu, continua dient la nota, que "quan en una situació de crisi tan greu com la que travessem, una part de la ciutadania decideix fer el pas d'expressar la seva indignació, no podem fer altra cosa que recolzar-la".

18/05/2011 15:24 Drets i Llibertats

La FAVB exigeix al govern municipal que respecti el dret de reunió i manifestació d'aquelles persones que hem decidit participar d'una altra manera en aquesta campanya electoral, expressant de forma ben clara que no volem ser considerades com a mercaderia

També anima la ciutadania de Barcelona a participar de forma constructiva en els debats i accions que hi tenen lloc, perquè pensen que la democràcia real no és cap utopia, sinó un desig compartit que construirem col·lectivament.

Per saber-ne més

Acampades contra el règim a Barcelona i moltes ciutats de l'Estat espanyol

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid