Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP-AxB dóna suport a l'acampada contra la indignació

En un comunicat de premsa emès aquest migdia, la CUP - Alternativa per Barcelona celebra amb il·lusió i esperança l’onada de mobilització social i popular que ha fet sortir milers de veïns i veïnes de la ciutat a mostrar la seva indignació amb el sistema polític i econòmic actual, que té el seu màxim exponent l'acampada de la Plaça de Catalunya.

És per això que la candidautura dóna suport a aquestes mobilitzacions on estan confluint les lluites de diferents sectors de la ciutat, així com de persones que estan cansades d'un sistema polític que ha desposseït a la societat de tota democràcia, sotmetent-la al dictat dels interessos financers.

19/05/2011 13:15 Política

També considera que és imprescindible que la mobilització popular segueixi i s'organitzi,  seguint l’exemple de moltes de les assemblees o col·lectius sorgits de les darreres vagues generals ens molts barris de Barcelona. 

La candidatura enten que les acampades que es produeixen arreu dels Països Catalans, són  una resposta necessària a les polítiques neoliberals que fa temps que patim tots i totes, que ens darrers mesos s'han traduït en una ofensiva contra els serveis públics, i els drets socials i laborals. És també una conseqüència visible de les lluites que fa temps que impulsen entitats i plataformes als barris de la ciutat contra l'especulació i la corrupció.

 La nota diu que des de la CUP – AxB s'ha defensat la radicalitat democràtica i el dret a la ciutat, així com el lliure exercici dels drets civils i polítics de totes les persones. Així doncs, volem fer una crida a totes les persones de la ciutat a sortir al carrer i afegir-se a aquestes mobilitzacions, així com mostrar el nostre respecte més absolut cap a l’autonomia de la mobilització.

La candidatura expressa que l’esperança que aquest moviment no es vegi frenat per les properes eleccions municipals i que segueixi més enllà d’aquest diumenge, i que les classes populars de la ciutat avancem cap a l’organització i construcció d’alternatives des de tots els fronts de lluita: barris, centres d’estudi i de treball, etc. i que articulen espais de trobada i confluència per tal de plantejar una alternativa social i política  l’actual sistema i estat de les coses.

La nota finalitza fent un advertiment a les autoritats, especialment al Departament d’Interior, ja que "ni nosaltres ni la majoria de la societat permetrà cap agressió cap al dret de manifestació en cap dels nostres carrers. Així doncs, ens oposem a qualsevol intervenció policial repressiva i fem una crida a respondre-hi, fins i tot a aquelles persones que no comparteixen les reivindicacions, ja que la defensa dels drets civils i polítics és cosa de totes"

Per saber-ne més:

Acampades contra el règim a Barcelona i moltes ciutats de l'Estat espanyol 

La FAVB fa una crida a donar suport a l'acampada de plaça Catalunya

Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  3. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  4. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  5. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  6. La CUP denuncia a Antifrau irregularitats de l’Hospital de Palamós
  7. La CACG es nega a canviar l'itinerari de la protesta antimonàrquica del proper dimecres
  8. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  9. Fa 6 anys de la mort d'Eva Serra i Puig, lluitadora independentista i historiadora
  10. Mobilització a Barcelona i Girona contra la turistificació
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid