Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Safont-Tria repeteix com a alcaldable de la CUP a Mataró

La CUP de Mataró ha presentat públicament les persones que formaran part de la llista electoral a les municipals del 22 de maig. Xevi Safont-Tria, pagès de 42 anys i actual regidor de la formació, repeteix com a cap de llista, acompanyat de Juli Cuéllar, Teresa Fité, Carme Polvillo i Toni Guirao.

La CUP presenta 13 dones i 19 homes, incloent-hi els 5 suplents. La totalitat de la llista, que ha estat validada per l'assemblea de la CUP, agrupa persones amb una llarga trajectòria de compromís amb el món associatiu, veïnal i cultural de la ciutat.

16/04/2011 16:50 Política

 

Hi ha representades diverses franges d'edat i gent de tots els barris de Mataró. El denominador comú de totes les candidates i candidats és la defensa d'un programa polític que aposta per impulsar una economia productiva i de proximitat, la sostenibilitat, la participació ciutadana, la defensa dels drets socials i la recuperació de la sobirania econòmica i política dels Països Catalans des de l'àmbit municipal.

La CUP aspira a incrementar la seva representació a l'Ajuntament de Mataró fins als 2 o 3 regidors amb el propòsit de desplegar una acció política enèrgica i combativa per construir, juntament amb els moviments socials, una alternativa d'esquerres, independentista i ecologista que ens permeti superar el context de crisi que patim. Sigui quin sigui el resultat electoral, la CUP subordina la seva acció municipalista i els eventuals acords amb altres formacions al desenvolupament del seu programa polític.

Per saber-ne més:

Municipals 2011: Unitat Popular

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid