Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mataró fa costat al petit comerç i demana el tancament de les nuclears a petició de la CUP

cupmatarLa CUP de Mataró aconsegueix el compromís del govern municipal per fer costat al petit comerç i que el ple municipal aprovi una moció demanant el tancament de les nuclears
 
I és que la CUP de Mataró considerava que calia un compromís de ciutat per potenciar el petit comerç, les condicions laborals dels treballadors i per rebutjar la imposició d’uns horaris que suposen una competència deslleial i una amenaça per a la supervivència dels comerços que donen vida als nostres carrers.
 

12/04/2011 11:11 Política

 

Suport al petit comerç

El govern municipal accepta la proposta de la CUP un cop passada a prec:

Davant d'una eventual reforma de la llei de comerç que contempli la liberalització d'horaris la CUP hem recollit el parer de les associacions del petit comerç que qüestionen la mesura perquè els afectarà greument i només beneficiarà les grans superfícies.Ens oposem a la liberalització dels horaris comercials i defensem un model de petit i mitjà comerç arrelat a la ciutat. Pensem que a Mataró cal reforçar una economia local i de proximitat i això implica protegir el petit i mitjà comerç, per evitar l'impacte negatiu que representen les grans superfícies.

El petit i mitjà comerç local dóna vida a la ciutat i els beneficis que generen aquests establiments retornen a la  ciutat, en canvi les grans superfícies s'emporten els beneficis conseguits cap a fora de la nostra ciutat.Creiem que cal un compromís de ciutat per potenciar el petit comerç, les condicions laborals dels treballadors i per rebutjar la imposició d’uns horaris que suposen una competència deslleial i una amenaça per a la supervivència dels comerços que donen vida als nostres carrers. 

 

Tancament de les nuclears

El Ple d'abril de l’Ajuntament de Mataró va aprovar una moció presentada per la CUP amb el suport d’ICV-EUiA, PSC i ERC sobre el tancament progressiu de les centrals nuclears.

La moció es va aprovar amb els vots a favor a més de CiU i la regidora no adscrita M. Lluïsa Corominas. Els altres dos regidors no adscrits, Pau Mojedano i Anna Martínez, es van abstenir en la votació. El representant del PPC no es trobava a la sala. La resolució destaca que la catàstrofe nuclear de Fukushima  és la pitjor des de l’accident de Txernòbil.
 
També adverteix que a les “piscines” d’Ascó i Vandellòs s'hi emmagatzemen residus que s’han de refrigerar constantment.
 
Finalment la moció defensa que l’energia nuclear és incompatible amb un model energètic sostenible..
 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid