Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Mataró suma més suports

La CUP de Mataró ja compta amb el suport de més de 140 persones que han participat en la campanya i el cartell "Donem la cara per Mataró", que es va presentar diumenge amb un vermut popular a la Taverna Atzucac.

El regidor de la CUP, Xavier Safont-Tria, va agrair les mostres de suport rebudes i va destacar que "tot i que la CUP s'ha quedat sola a dins de l'Ajuntament defensant un model de ciutat alternatiu i sostenible, hi ha molta gent que a peu de carrer s'hi sent representada".

28/03/2011 19:55 Política
presentacio_donem_la_cara_04Safont-Tria va demanar que aquest suport també es tradueixi en un increment de suport a les eleccions municipals del 22 de maig per a assolir més regidors i ser decisius "perquè mani qui mani es facin valer les propostes d'esquerres, ecologistes i independentistes de la CUP". Finalment, va esbossar els quatre eixos progrmàtics de la CUP, com són  l'aposta per una economia local i de proximitat; una ciutat sostenible amb el plantejament d'alternatives des de l'ecologisme; la defensa de la participació i els drets socials; i la lluita per la independència dels Països Catalans des de l'àmbit local.
 
De la seva banda, Pep Riera, històric activista de la pagesia, va manifestar el seu suport a la CUP dient que la formació "posa fi a les incoherències de la resta de formacions, que no fan allò que diuen o que es limiten a allò que és políticament correcte". Al seu torn, també va dir que davant de l'actual context de crisi "cal que el descontentament polític es tradueixi electoralment amb el suport cap les propostes que, com la CUP, plantegen recuperar la dimensió crítica i participativa de la política al servei de la majoria de la ciutadania".
 
La CUP espera continuar sumant més suports i, d'aquí pocs dies, difondrà arreu de la ciutat el cartell amb totes les persones que "Donem la cara per Mataró". 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid