Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Busos des d'Alacant i Barcelona per assistir a la Festa pels 10 anys del Centre Social Terra

El Centre Social Terra de Benimaclet anuncia que des d'avui ja es poden adquirir les entrades a internet per al concert-presentació del nou disc-llibre "Coratge" d'Obrint Pas a la Festa pels 10 anys del Centre Social Terra, el proper 2 d'abril camp de futbol de l'Sporting de Benimaclet. Maulets i Escola Valenciana estan organitzant busos des d'Alacant i Barcelona

L'acte central del desè aniversari del Centre Social Terra comptarà amb el primer concert de presentació del nou disc d'Obrint Pas, "Coratge", amb La Gossa Sorda, parlaments de Benimaclet Viu, Escola Valenciana, ...correfocs i, sobretot, s'homenatjarà a totes aquelles que han fet possible aquest somni durant 10 any. L'acte està organitzat per Organitza: Terra, Maulets, Benimaclet Viu, Escola Valenciana i Reviscola.

25/03/2011 11:40 Cultura

La venda d'entrades a Internet es realitza des de la web de Productesdelaterra.cat .Recorden, alhora, que també es poden trobar les entrades al Centre Social Terra de Benimaclet, al Casal Jaume I d'Ontinyent, a la Llibreria La Costera de Xàtiva i, a Barcelona, a l'Ateneu "La Torna" (del barri de Gràcia) i a la cooperativa "La Ciutat Invisible" i al bar "Terra d'Escudella" (tots dos, al barri de Sants).

Tanmateix, Maulets i Escola Valenciana estan organitzant busos des d'Alacant i Barcelona per assistir-hi. Per apuntar-se, cal enviar un correu a:
busbcnterra@gmail.com (Barcelona)
busalacantterra@gmail.com (Alacant)

 

Per saber-ne més:

El Terra de Benimaclet compleix 10 anys de vida 

 

{youtube}Yn-zLH5wGMk{/youtube}

{youtube}mNamwd0mTys{/youtube}

 

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid