Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Unió Mallorquina es rebateja com a Convergència enmig d'escàndols de corrupció

 Unió Mallorquina ha anunciat que canvia de nom, just en una setmana en què diversos dels seus responsables han resultat de nou esquitxats per casos de corrupció. El Consell Nacional ha decidit avui vespre que el partit s'anomeni Convergència per les Illes Balears.

El nou partit també ha decidit dissoldre el comitè de Palma i ha anunciat la dimissió de l'anterior executiva.  La nova Convergència per les Illes Ballears també ha anunciat que després de les elecciones es durà a terme un congrés extraordinari amb canvis i relleus. 

01/03/2011 00:49 Política

El nou partit heru d'Unió Mallorquina serà regit des d'avui per un consell de direcció permanent escollit personalment pel president Josep Melià.

El canvi de nom del partit s'ha produïnt enmig d'intensos debats en què Melià fins i tot amenaçà amb presentar la dimissió si no guanyava la votació pel canvi d'identitat del partit.

Durant els darrers mesos els casos de corrupció han perseguit Unió Mallorquina. Justament aquesta setmana l'exbatle de l'Ajuntament de Sóller per aquest partit, Antoni Arbona, resultava imputat pel cas Picnic. Aquest cas de corrupció estava relacionat amb la contractació de persones per part de l'Ajuntament de Palma que, en realitat, estaven treballant per Unió Mallorquina. En el cas d'Arbona, les imputacions tenen a veure també amb el seu doble vessant d'afiliat al partit i per empressari del sector del transport i amb excursions en autocar contractades per la regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Palma.

L'exconseller Mateu Cañellas, interrogat avui horabaixa IB Digital

Conclou la declaració de Cañellas i ara es pren declaració a tres imputats Diari de Balears

Unió Mallorquina es dirà Convergència Vilaweb

Unió Mallorquina canvia de nom i passa a anomenar-se Convergència per les Illes Balears Agència Catalana de Notícies

Unió Mallorquina es dissol i crea un nou partit El Punt

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid