Mataró reclama la lliure recepció de TV3 al País Valencià

El ple municipal aprova la moció defensada per la CUP de Mataró  amb 14 vots a favor i 11 en contra. El PP i PSC-PSOE van posar impediments a l'aprovació d'un tema que afecta a la llibertat d'expressió i a la unitat de la comunitat de llengua catalana.

Ahir al vespre, poc abans que comencés el Ple municipal,  es realitzar una breu concentració davant de l'Ajuntament de Mataró per solidaritzar-se amb Acció Cultural del País Valencià i demanar la restitució del senyal de TV3 al País Valencià.

04/03/2011 10:18 Comunicació
Es van desplegar pancartes de la CUP, la plataforma Mataró per la Independència i Maulets. També es  va llegir la moció unitària secundada per la CUP, ERC, CiU i ICV i, tot seguit, les persones concentrades es van desplaçar a la Sala de Plens on es van desplegar cartells de suport.
 
Durant el debat al Ple, Juliana Bacardit va fer una intervenció en nom de la CAL i  es va traslladar el text a l'Alcalde perquè el tingués en consideració.

El PP va presentar un text propi defugint tot allò que fes referència a la censura practicada pel seu partit i, d'altra banda, el PSC-PSOE  va marejat el debat exigint la retirada de la part expositiva de la moció unitària perquè no volia que hi figurés cap referència a la responsabilitat del govern de Zapatero.

Per saber-ne més:

Continua el clam popular arreu de la nació per veure TV3 al País Valencià