Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Lleida presenta 230 signatures per convocar una audiència pública sobre les Basses

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Lleida va presentar aquest dijous un total de 230 signatures per tal d'instar l'alcalde, Àngel Ros, a convocar una audiència pública per tractar la reforma projectada per la Paeria al parc de les Basses d'Alpicat.

La formació va iniciar el febrer passat la campanya "Mulla't per les Basses, audiència pública ja!" per tal de recollir el mínim de 200 signatures que exigeix el Reglament de Participació Ciutadana de la ciutat i poder convocar l'audiència. 

11/03/2011 14:13 Drets i Llibertats

La CUP consider que l'Audiència Pública és necessària per tal que el debat entorn de la reforma d'aquest emblemàtic parc deixi el saló de plens i arribi veritablement a la ciutadania i pugui expressar la seva opinió més enllà de l'Ajuntament. Per primer cop des de l'aprovació del Reglament de Participació Ciutadana, la CUP ha lliurat 230 signatures per tal que l'alcalde convoqui aquesta audiència. Ros disposa d'un màxim de 60 dies per convocar-la, amb la data del 10 de maig com a límit legal.

Segons explica la formació, aquest és un acte més de denúncia i sensibilització dins la campanya que duu a terme per palesar que el projecte que impulsa l'equip de govern de reforma i privatització encoberta de l'espai públic de les Basses "ignora de manera interessada les conclusions del procés participatiu que es dugué a terme, amb la creació d'un gran complex comercial de caràcter privat en la zona que ocuparà gairebé la meitat de la superfície destinada a Parc".

{youtube}I_g4PIIklJM{/youtube}

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid