Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La COS se suma a les mobilitzacions per l'absolució d'en Jona

La Coordinadora Obrera Sindical (COS) s'ha afegit a la solidaritat amb el Jona, amenaçat amb 8 anys de presó. En el marc de l'assemblea del VIIè Congrés de la COS el sindicat independentista, celebrada aquest cap de setmana a Alcanar, ha reclamat la seva absolució. També ha mostrat el seu suport a les mobilitzacions convocades Alerta Solidària i la Campanya Jona Absolució!

Avui 1 de març hi ha convocada una concentració davant la Ciutat de la Justícia de Barcelona a les 12 hores, convocada per Alerta Solidària en solidaritat amb el jove processat.

01/03/2011 02:00 Política

 

Comunicat del VIIé Congrés de la COS en solidaritat i suport al company Jona de l'Eixample

En el marc de la Setmana de Lluita per l'Absolució del company Jona de l'Eixample, convocada per les companyes i companys d'Alerta Solidària i de la Campanya Jona Absolució!, i davant de la gran gravetat del cas, ja que a aquest company se li demanen 8 anys de presó, des del l'assemblea del VIIé Congrés de la COS (realitzat entre els propassats dies 26 i 27 de febrer de 2011 a la localitat d'Alcanar, la Sénia;

Manifestem públicament la nostra solidaritat i suport incondicionals amb el company Jona, que serà jutjat demà 1 de Març de 2011, 5 anys després dels fets pels quals la fiscalia li demana 8 anys de presó... haver-se manifestat per defensar el dret fonamental i universal a un habitatge digne per tothom.

Des de la Coordinadora Obrera Sindical - COS, sindicat per l'Alliberament de Gènere, de Classe i Nacional dels Països Catalans, creiem que de nou es tracta de coartar i reprimir de la forma més violenta possible la resistència pacífica, el dret de manifestació, de llibertat d'expressió i de defensar allò que realment considerem i és just... Una casa digna per totes les persones treballadores; i davant d'això, la feina i activisme del company Jona, i de totes i tots els companys que porten 5 anys lluitant i portant endavant la mobilització per defensar-lo, són un exemple de dignitat i solidaritat a imitar arreu del nostre país i a tot el món.

cos_jonaABSOLUCIÓ JONA JA!!!!
QUE LA REPRESSIÓ NO ENS TALLI LES ALES!!


27 de febrer / Alcanar - la Sénia - Països Catalans

Coordinadora Obrera Sindical - COS- sindicat per l'alliberament de gènere, de classe i nacional dels Països Catalans

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid