Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Neix un col·lectiu per desmuntar les mentides i tòpics sobre l'estat de la llengua

El col·lectiu Desmuntem és un grup de professionals de la llengua preocupats pel futur del català, que neix amb la voluntat de desmuntar totes les mentides i els tòpics que es diuen sobre l’estat de la llengua.

Arran dels darrers atacs que ha patit la llengua catalana, provinents de determinats partits polítics durant la recent campanya electoral i dels estaments judicials, un grup de persones que treballen en l'àmbit de la llengua i la normalització lingüística han decidit constituir el col·lectiu Desmuntem.

 

03/01/2011 09:51 Llengua
Els membres de Desmuntem, preocupats pel futur del català, tenen la voluntat de desmuntar totes les mentides i els tòpics que es diuen sobre l’estat de la llengua, perquè estan convençuts que cal desmuntar aquestes fal·làcies ben o malintencionades per muntar un nou procés de normalització lingüística realista, ambiciós i eficaç, que permeti que la llengua catalana s’estengui a tots els àmbits d’ús.
 
Desmuntem està obert a tots els professionals de la llengua, sigui quin sigui el seu àmbit d'actuació (educació, assessorament, Administració, etc.), així com a totes aquelles persones que vulguin denunciar els atacs que rep la llengua i fer les seves aportacions sobre l'estat de la llengua i del procés de normalització.
 
Ben aviat el grup farà la seva presentació en públic. Mentrestant, les persones interessades a tenir-ne més informació poden consultar el bloc i el grup de Facebook que hem obert, on podran llegir el manifest fundacional de Desmuntem.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid