Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Jutgen els primers tres detinguts del 29-S

Aquest dimecres s'han celebrat a Barcelona un dels judicis contra tres dels detinguts el dia de la vaga general. Els tres primers jutjats han estat un sindicalista de la CNT que el 29-S guiava un grup de piquets informatius amb un megàfon, una manifestant que es va encarar a un agent i un noi coix que va fer colpejar un mosso amb la seva crossa perquè l'havia fet caure a terra.

El grup de suport als detinguts del 29-S i l'Assemblea de Barcelona (AdB) han organitzat una festa solidària per tal de recollir fons per costejar les despeses del judici. La festa tindrà lloc aquest 15 de gener a l'Hospitalet de Llobregat.

13/01/2011 01:21 Drets i Llibertats
La Fiscalia demana tres anys de presó per al militant de la CNT i un any i nou mesos pels altres dos per suposats delictes contra l'ordre públic i atemptat contra l'autoritat. Tots ells es van veure implicats en els enfrontaments amb els antiavalots, que van carregar durament al centre de Barcelona.
 
Una festa
 
queardalapista-212x300 "La Festa del 15!" (gener 2011, l'any dels bojos) per pagar les costes dels judicis de les nombroses detingudes de la vaga general del 29 de Setembre de 2010 Així que... anímense! siiiii... que la li-a-reeeeeem!! abans de la nova... VAGA GENERAL!!! Ets antisistema? // Ets hiperactivista?? // Milites em més de tres col.lectius?? // Fas politica mentres dorms? // T'agrada okupar i desacreditar bancs buits? // Et solidaritzes amb les detingudes del 29s? // Estàs cansada d'assemblees? // Encara no saps quina és la teva vaga? // T'agrada la festa? // El teu millor amic NO és l'Emilio Botín? // El teu plat preferit és la paella? // Ets un assenyat amb ascendent arrauxat?  // Vols conèixer L'Hastilla? // No has estat mai a l'Hospi?... VINE A LA FESTA DEL 15!
 
21h. >> PAELLA, amb Pere CulleraCompartir Dóna Gustet
22h. >> MONÒLEG a càrrec d'Héctor Arnau y los Juglares Cazurros: "Nuevo Amanecer del Activismo Folclórico"
23h. >> CONCERT de Cargolé (flamenc contemporani), caràcter i sensibilitat flamenca + música contemporània Dancing & seeing, "un programa a càrrec de" Telenoika (AudiovisualOpenCreativeCommunity):

24h. >> Koulomek amb xocolata (funk'n'oika)
01h. >> La Maquina de Turing (break&drum'n'bass)
02:30h. >> Dj. K-sero (tecnobreak)

04h. >> LectromindEdu su (Parabolic Netlabel + NoSoloTechno)

 
* On? A l'Astilla, L'Hospitalet, Av vilafranca 22, Metro L1 Florida/ L1 Torrassa
* Quan? Dissabte 15 de gener, a partir de les 20h. Fins les 6h...
* Quant? 3 euros + tot el que vulguis afegir pel pot de detingudes i la caixa de resistència
* Com? En bici, helicòpter o submarí (nuclear no, gràcies!), prohibit en tartana
* Qui? Mira més amunt //
* A? Ante? Bajo? Cabe? Con? Contra...? ¡el sistema! Jo també sóc antisistema!

 

Per saber-ne més:

Primer judici contra els detinguts del 29-S

71 detinguts i centenars de ferits, balanç final de la ràtzia policial del 29-S 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid