Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
"BCN Confidential", destapant la corrupció de la ciutat comtal

Un empresari mort a trets i per encàrrecs, via sicaris colombians, al carrer Santaló. Un helicòpter negre, sense distintius i amb vol rasant, en una illa de l'Eixample, del qual mai se'n sap més. I un cable de wikileaks alertant de la presència de la màfia russa. O Saviano confirmant el santuari barceloní de la camorra. Alguna cosa més? Doncs sí: un forat de 35 milions d'euros en el frau continuat de Fèlix Millet al cor de la crême de la crême de la burgesia catalana. 

Aquest divendres se celebra a Nou Barrils el "BCN Confidential", un acte que vol abordar els principals casos de corrupció que ha viscut la ciutat.

28/01/2011 18:54 Drets i Llibertats

"BCN Confidential" se celebra a l'Ateneu Popular de 9 Barris a partir de les vuit del vespre en una xerrada sobre els diferents casos de corrupció que comptarà amb la participació de l'advocat Jaume Asens, el membre del Setmanari Directa Jesús Rodríguez, David Fernández en representació de l'acusació popular contra Fèlix Millet i Xavi Artal de l'Ateneu Popular de 9 Barris.

Rere l'aparador cosmopolita i turisticfriendly barceloní, s'hi oculta un interessat joc de poders tacat per una permesa corrupció. És Fèlix Millet al carrer, un empresari mort a tres, la màfia russa i italiana, wikileaks... també una insòlita persecució entre guàrdies civils i policies espanyols al centre de la ciutat que acaba a la Gran Via accidentalment. I "Helio", cap de llicències de Ciutat Vella, extorquint tothom durant 10 anys ininterromputs. També cal destacar el cas d'una regidora que dimiteix, amenaçada de mort, i a qui li roben els discs durs de casa seva impunement i de forma neta.

I un senador de CiU que truca a la fiscalia per ajudar guàrdies civils implicats en narcotràfic. Amb una inesclarida nit d'Eurocopa ben complicada per al màxim comandament de la Guàrdia Urbana de Barcelona. I dues històries, Vela i Palau, de dos hotels. I una empresa, que és més que un club, que llueix publicitat de la monarquia feudal de Qatar.

Per saber-ne més:

Tanquen la comissió d'investigació sobre el cas Palau sense conclusions 

L'Ajuntament crea una nova comissió d'investigació sense haver tancat la del Palau de la Música 

La FAVB demana "mesures contundents" contra la corrupció a Ciutat Vella 

Hereu i Escarp no assumeixen responsabilitats polítiques davant la presumpta trama de corrupció 

Preocupació a Ciutat Vella de Barcelona pel nomenament d'Assumpta Escarp com a regidora del ditricte 

L'exregidora de Ciutat Vella admet pressions de l'Ajuntament de Barcelona per l'hotel del Palau 
 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid