Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Girona s'ofereix als ciutadans per avançar cap al procés de ruptura

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Girona ha presentat aquesta setmana un manifest en què fa una crida als independentistes de la ciutat i posa a disposició dels veïns i veïnes de Girona el bagatge i l'acció política de la formació.

El text recorda la tasca que ha endegat el partit durant la darrera legislatura en aquest àmbit. Així, fa esment de la campanya en el context de la crema de les fotografies del rei, del suport i la participació actives de la seva militància en la Consulta per la Independència i també de l'èxit organitzatiu de la manifestació de l'11 de setembre del 2010.

16/12/2010 14:35 Política

La CUP constata ara que l'independentisme ha crescut de forma important en els darrers temps i és per aquesta raó que continuant amb el compromís independentista s'ofereix als ciutadans per avançar cap al procés de ruptura. En aquest sentit, fa una una crida a totes les persones i col·lectius que volen treballar pel país perquè sumin esforços al voltant del projecte polític de la formació.

Manifest:

Des de Girona construïm la independència. És l'hora de la CUP!   

Girona ha viscut, durant els darrers anys, un augment de les mobilitzacions i iniciatives independentistes. Hem vist com la ciutat sortia al carrer per reivindicar que l’estelada onegés al balcó de l’Ajuntament, per defensar els encausats per cremar fotos del monarca espanyol, en la consulta sobre la independència del 25 d’abril o en la concorreguda manifestació de l’Onze de setembre, tot just fa uns mesos. La Candidatura d’Unitat Popular, les dones i homes de la CUP, hi hem estat sempre; hem dinamitzat totes aquestes lluites i hem aguantat al peu del canó.  

Ara que vivim immersos en un cicle de mobilitzacions independentistes arreu del país; que les consultes sobiranistes han fet acudir a les urnes centenars de milers de ciutadanes i ciutadans, i que hem mesurat la nostra força al carrer, en la històrica manifestació del deu de juliol; tenim més clar que mai que, si volem, podem. Que la força hi és, que només cal que sapiguem aprofitar-la.   

Durant els pròxims mesos i anys la feina en l’àmbit municipal serà bàsica per la lluita independentista. Per això, des de la CUP us volem oferir el bagatge de les nostres regidores i regidors, i l’empenta i la il·lusió de la nostra gent per avançar junts cap a la independència. Fem una crida a totes les persones i col·lectius que volen treballar pel País amb un horitzó fixat de llibertat i justícia perquè sumin esforços al voltant del nostre projecte polític. Teniu les nostres portes obertes: no desaprofitem aquesta oportunitat.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid