Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Benimaclet s'uneix per combatre l'odi feixista

Mig miler de veïns del barri de Benimaclet van sortir al carrer aquest divendres per respondre amb contundència la manifestació racista que una trentena de persones del grup ultradretà España2000 va celebrar el passat 19 de novembre. 

Els veïns van realitzar una concentració a la Plaça de Benimaclet convocats per una trentena d'entitats del barri, entre les quals el Centre Social Terra, Maulets, Endavant o Benimaclet Viu. Els manifestants van denunciar les agressions i amenaces patides al barri per entitats arrelades com el Terra.

11/12/2010 11:52 Drets i Llibertats

Al seu torn, van exigir a les autoritats competents responsabilitats que aturin el perill que suposa per a la convivència i la diversitat cultural de Benimaclet la presència d'aquests grupuscles violents i xenòfobs, que gaudeixen d'una terrible impunitat al País Valencià, tal com va quedar palès en l'agressió al Terra.

 

img_1551

 

Per saber-ne més:

Concentració a Benimaclet contra el Racisme 

Unitat del veïnat de Benimaclet davant les agressions feixistes 

Els feixistes tornen a Benimaclet amb provocacions al Terra 

El veïnat de Benimaclet fa el buit als feixistes 

 "Ignorar-los i no entrar en provocacions" davant la manifestació feixista al barri Benimaclet


 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid