Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Harmonies de lluita, novembre 2010

En aquest mes realment escàs en novetats, el projecte Compartir dóna gustet ha guanyat el premi clip Inquiet amb Les personetes humanes. Mentre el segon festival de cançó del Camp de Túria homenatjarà l'obra d'Ovidi Montllor, pel Facebook corre un concurs per escollir un grup pel Festivern i el Feslloch. I mentre Obrint pas se'n va de ronda per Japó, els Brams giren per Amèrica del Sud abans de tancar-se a gravar el proper disc.

03/12/2010 02:09 Harmonies de lluita

foto_fpEl passat dia 19 es va celebrar a Godall l'Identificat, "el festival de la música compromesa en català". Un concert d'entrada gratuïta per a potenciar nous valors musicals de les Terres de l’Ebre i ajudar a la seva projecció. Una iniciativa nascuda al territori que vol donar relleu a les expressions musicals amb una clara voluntat social, com el portal RXI.cat que acaba d'actualitzar-se, renovant el disseny, connectant-se amb les xarxes socials i agilitzant-ne la seva interactivitat.

La novetat del mes és la dels vigatans FP i el seu darrer treball: Pedres contra planetes. Aquest esperat segon llarg troba l'equilibri en el seu punk rock intel·ligent, clàssic i personal, entre la complexitat i la senzillesa. Les lletres, amb un punt agredolç, basculen entre l’habitual rebuig i desencís amb l’obstinació per refugiar-se en una realitat pròpia. Editat amb Hang the DJ!, han escollit sumar el format LP de vinil amb el CD, o sigui que no valen excuses.
 
RXI, música compromesa
www.rxi.cat
info@rxi.catAquesta adreça de correu electrònic està protegida contra els robots d’spam, necessites activar Javascript per veure-la Aquesta adreça de correu electrònic està protegida contra els robots d’spam, necessites activar Javascript per veure-la
 
Totes les edicions d'Harmonies de Lluita   

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid