Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Signatures en solidaritat amb les tres treballadores de RTVV que van denunciar assetjament sexual

Han passat nou mesos des de que el 23 de febrer, l'ex-secretari general de l'ens, Vicente Sanz fou denunciat per tres treballadores de RTVV per un presumpte delicte d’assetjament sexual. La instrucció del cas està a punt d’acabar i tot apunta que hi haurà judici l’any 2011.

Més de 3.600 persones i uns 70 col·lectius han signant el manifest  “No estàs sola” en solidaritat amb les tres treballadores de RTVV. El manifest mostra un rebuig a la violència contra les dones i una exigència de responsabilitat als directius de Radiotelevisió Valenciana.

26/11/2010 00:59 Gènere
Després de les declaracions de l’imputat, sobre el qual pesa una orde d’allunyament, i de les tres querellants, a més de la pràctica de les fases testificals, documentals i pericials, la Intersindical Valenciana considera que la causa penal funciona de forma satisfactòria i el sindicat , com a acció popular, continua treballant per tal que es faça justícia amb les tres treballadores.
 
Mentrestant, la direcció de l’empresa manté un complet hermetisme sobre l’expedient disciplinari obert a l’imputat tot i l’interés mostrat pel sindicat. Tampoc no tenen coneixement, si la Direcció General, ha obert algun tipus d'investigació interna per tal d'esclarir qui va contribuir, per acció o per omissió, amb el seu silenci o la seua complicitat, a tancar el cercle sobre les tres treballadores. Tot sembla apuntar que el mateix director general, José López Jaraba coneixia els fets abans de la seua publicació i no va ser capaç de prendre mesures contra l’imputat tot i l’evidència de les proves, segons el sindicat.
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid