Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Multa per haver reivindicat el retorn dels "Papers de Salamanca" durant un partit de futbol

2.02.07 La subdelegació del govern espanyol a Barcelona ha multat Marc Ferrer amb 3001 euros per haver saltat al terreny de joc amb una pancarta que deia:"El papers segrestats han de ser tornats", segons informa freecatalonia.com.

Davant d'aquest fets, Marc Ferrer ha manifestat en el seu bloc que "no pensa pagar ni un cèntim..." 

02/02/2007 11:45 Política
... i ha remarcat que així estant les coses, "mentra Espanya ens roba els papers, només en torna una part i ara multa a aquells que reclamen allò que és just".

Marc Ferrer explica que el 5 de juny 2004 mentre es jugava el partit de futbol de la 2a divisió, entre el Terrassa FC i el Salamanca, en plena campanya per la reiovindicació del retorn dels Papers de Salamanca", "vaig saltar a la gespa"  amb company portant la pancarta.

La notificació de la multa exposa que es va interropre el partit durant tres minuts i el ciutadà va ser explusalt del recint esportiu sense oposar resitència.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid